ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Κριτικές - Reviews Πελατών

Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος μιας και ο τεχνικός ήρθε σε 15 μόλις λεπτά και ξεβούλωσε την λεκάνη άμεσα με ένα ειδικό μηχάνημα

Γιώργος Κλάψας - Μαρούσι

 

Ο τεχνικός ήταν ευγενέστατος και έμεινα ευχαριστημένη γιατί ξεβούλωσε το σιφώνι της κουζίνας σε 5 λεπτά και δεν πλήρωσα πολλά χρήματα.

Μαρία Καλογρανά - Περιστέρι

 

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα την apofraxeis.net.gr διότι δώσανε μόνιμη λύση στην κεντρική αποχέτευση του σπιτιού μου με τα μισά χρήματα από ότι είχα πληρώσει σε κάποιον άλλο πριν 2 χρόνια.

Θωμάς Δάβαλος - Γλυφάδα

24ωρες αποφρακτικές υπηρεσίες

αποφρακτικη oscar

Αποκατάσταση - επανασύσταση τμημάτων κατεστραμμένου αποχετευτικού δικτύου προς άμεση επαναλειτουργία ροής υδάτων. Νέα πλήρης αυτοματοποιημένη πρωτοποριακή μέθοδος, που δεν απαιτεί σκαψίματα ή ξηλώματα αίροντας όλα τα γνωστα αποφρακτικά προβλήματα. Συεργασίες και με υδραυλικούς, ψυκτικούς και όλα τα συναφή επαγγέλματα.

Δυστυχώς στη χώρα μας αρκεί μια έντονη νεροποντή για να πλημμυρίσουν υπόγειοι χώροι, αποθήκες ή ανελκυστήρες. Οι αντλήσεις υδάτων, στην περίπτωση αυτή, αποτελούν τη μοναδική λύση στο πρόβλημα. Από τη στιγμή που επικοινωνήσετε μαζί μας, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της εταιρείας μας θα έρθει στο χώρο που θα μας υποδείξετε και θα δώσει καίρια λύση στο πρόβλημά σας.


Έχουμε την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, στοιχεία που μας επιτρέπουν να διεκπεραιώνουμε με απόλυτη επιτυχία εργασίες που σχετίζονται με αντλήσεις υδάτων. Έτσι, με όπλα μας την οργανωτικότητα, την κατάρτιση και την επιθυμία για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, κατορθώνουμε να αποφύγουμε την ολική καταστροφή των αντικειμένων σας λόγω συσσώρευσης υδάτων ή λάσπης.


Η εταιρεία μας διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα, έτοιμα να μεταβούν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, πάνω στα οποία ενσωματώνονται ειδικές αντλίες αναρρόφησης που απομακρύνουν έγκαιρα το νερό. Γρήγορα και οικονομικά είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Οι αντλήσεις υδάτων αποτελούν μαζί με τις αποφράξεις και τις απολυμάνσεις τις υπηρεσίες εκείνες που μας έχουν κάνει γνωστούς στο ευρύ κοινό.