ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

ekkenoseis-vothron-athina-andronis-24ores.jpg

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ

Απο το 1973 προσφέρουμε ποιοτικές και αξιόπιστες Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα με πρώτο μας μέλημα την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Καθαρίσουμε και αδειάζουμε τον βόθρο σας, σε Αθήνα και Αττική με υποδειγματικό τρόπο.

apofraxeis-freation-athina-andronis.jpg

ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις παντός τύπου, καθαρισμός αποχετεύσεων υπεύθυνα, οικονομικά και προσεκτικά ανεξαρτήτως δυσκολίας. Καλέστε μας όλο το 24ωρο. Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να σας απαλλάξουμε απο το πρόβλημα σας μια και καλή.

ekkenosi-vothrou-metafora-limaton-andronis-athina-1.jpg

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ

Οικονομική μεταφορά λυμάτων απο εκκένωση βόθρου με ασφάλεια και ξεκάθαρες χρεώσεις. Απομακρύνουμε με ασφάλεια τα λύματα από βόθρους, υπόγεια, κλιμακοστάσια σπιτιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικούς χώρους κ.α.

apofraxeis-me-ydrovoli.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων με πιεστικό ή αλλιώς υδροβολή είναι η πιο σύγχρονη, αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος απόφραξης αποχετεύσεων, με την χρήση υψηλής πίεσης νερού για απεμπλοκή οποιουδήποτε φραξίματος.

apofraxeis-me-kamera-athina.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική κάμερα της αγοράς FLEXITRAZ P550c με μοναδική ευκρίνεια, δυνατό φωτισμό και μήκους καλωδίου που φτάνει τα 300μ για αποφράξεις με κάμερα ανεξαρτήτου βάθους και δυσκολίας.

katharismos-antliostasion-ekkenoseiw-vothron-athina.jpg

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Καθαρισμός αντλιοστασίων άμεσα και αποτελεσματικά για την σωστή και συνεχή λειτουργία τους χωρίς προβλήματα. Διαθέτουμε πολύ έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία σε όλη την Αττική για άμεση επέμβαση.

apofraxeis-neroxiti.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Πλήρης απόφραξη και ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό αποφράξεων σε όλη την Αθήνα και την Αττική άμεσα, αξιόπιστα και με πολύ προσιτές τιμές. Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.

apofraxi-lekanis.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Το βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα είναι ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα το οποίο απαιτεί άμεση επέμβαση. Αποφράζουμε το πρόβλημα στην λεκάνη της τουαλέτας σας με μόνιμα αποτελέσματα χωρίς καθυστερήσεις.

apofraxi-niptira.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Η απόφραξη νιπτήρα μπάνιου είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Με την πάροδο του χρόνου, το βούλωμα του νιπτήρα απο τρίχες, βαμβάκι, νήμα και άλλα αντικείμενα είναι πολύ συχνό.

apofraxi-mpanieras.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα της αποχέτευσης είναι το βούλωμα της μπανιέρας. Σε μια βουλωμένη μπανιέρα τα νερά αργούν να αποστραγγιστούν με κίνδυνο την υπερχείλιση, την πλημμύρα ή ακόμα και την δυσοσμία στο χώρο.

apofraxi-se-sifoni.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

 Η απόφραξη σιφωνιού μπάνιου είναι επίσης ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το σιφόνι του μπάνιου μπορεί να βουλώσει, με αποτέλεσμα την υπερχείλιση υδάτων και την άσχημη οσμή του μπάνιου.

apofraxi-se-ydroroi.jpg

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Καθαρισμός και ξεβούλωμα υδρορροής, κάθετης ή οριζόντιας σε μπαλκόνια, ταράτσες, βεράντες ή σκεπές απο διάφορα αντικείμενα όπως φύλλα, χώματα κτλ. Πραγματοποιούμε άμεση επέμβαση σε όλη την Αθήνα με άριστο και μόνιμο αποτέλεσμα.

Χρειάζεστε άμεση Επέμβαση;

Αν χρειάζεστε άμεση εκκένωση, καθαρισμό ή άδειασμα του βόθρου σας τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά σας.

ekkenoseis-vothron-athina-olo-to-24oro.jpg
Scroll to Top