ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Κριτικές - Reviews Πελατών

Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος μιας και ο τεχνικός ήρθε σε 15 μόλις λεπτά και ξεβούλωσε την λεκάνη άμεσα με ένα ειδικό μηχάνημα

Γιώργος Κλάψας - Μαρούσι

 

Ο τεχνικός ήταν ευγενέστατος και έμεινα ευχαριστημένη γιατί ξεβούλωσε το σιφώνι της κουζίνας σε 5 λεπτά και δεν πλήρωσα πολλά χρήματα.

Μαρία Καλογρανά - Περιστέρι

 

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα την apofraxeis.net.gr διότι δώσανε μόνιμη λύση στην κεντρική αποχέτευση του σπιτιού μου με τα μισά χρήματα από ότι είχα πληρώσει σε κάποιον άλλο πριν 2 χρόνια.

Θωμάς Δάβαλος - Γλυφάδα

Η κάμερα αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για διάφορες “διαγνώσεις” προβλημάτων. Ποιος θα φανταζόταν για παράδειγμα ότι οι αποφράξεις θα γίνονταν τώρα ακόμη πιο εύκολες χάρη στη βοήθεια της κάμερας;

Αποφράξεις με κάμερα, ότι πιο σύγχρονο!

Κι όμως! Οι αποφράξεις με κάμερα είναι μία ειδική τεχνική, σύγχρονης τεχνολογίας, που συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού από κάθε άποψη. Πρώτον το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί τώρα να εντοπίσει ακριβώς που βρίσκεται το πρόβλημα σ’ ένα δυσλειτουργικό αποχευτικό σύστημα, που έχει βουλώσει. Δεύτερον η τεχνική αυτή εξοικονομεί χρόνο- τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον πελάτη- ενέργεια και φυσικά μειώνει το κόστος.

Συνίσταται ειδικά για τις περιπτώσεις αποχετεύσεων, που βουλώνουν συχνά. Το πρόβλημα θα ‘χτυπηθεί” στη ρίζα και θα λυθεί περισσότερο αποτελεσματικά. Με μία απλή συντήρηση στη συνέχεια, ανάλογα την κατασκευή, δεν πρόκειται να σας ξανατεθεί θέμα απόφραξης.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται, γιατί αυτό το πολύτιμο εργαλείο μπορεί να δείξει σε πόσα μέτρα και σε τι βάθος υπάρχει το πρόβλημα. Ο κατασκευαστής ή αρμόδιος (π.χ. υδραυλικός) θα κάνει την εκτίμησή του και θα δώσει άμεσα τη λύση δουλεύοντας στο κατάλληλο σημείο.

Η αιτία μπορεί να βρίσκεται σε μία μεγάλη σπασμένη ρίζα, σε κάποια αντικείμενα που προκαλούν συνεχώς ζητήματα κι όχι μόνο. Δεν πρέπει να δούμε τι συμβαίνει;

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται τώρα γρήγορα κι αποδοτικά και κυρίως… τοπικά! Έτσι ο υδραυλικός θα ξέρει πλέον σε πόσα εκατοστά θα χρειαστεί να δουλέψει και σε ποιο ακριβώς σημείο του συστήματος, ώστε να πετύχει την απόφραξη. Θα χρειαστεί δηλαδή να αντικαταστήσει μόνο το προβληματικό κομμάτι, γλυτώνοντας κόστος για τον πελάτη και χρόνο για τον ίδιο.

Η απόφραξη με κάμερα προλαμβάνει τέλος “δυσλειτουργίες” στο αποχετευτικό σύστημα νέων και μεγάλων κτηρίων/ εγκαταστάσεων (καινούργιες πολυκατοικίες που μπαίνουν στον αγωγό).