ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Κριτικές - Reviews Πελατών

Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος μιας και ο τεχνικός ήρθε σε 15 μόλις λεπτά και ξεβούλωσε την λεκάνη άμεσα με ένα ειδικό μηχάνημα

Γιώργος Κλάψας - Μαρούσι

 

Ο τεχνικός ήταν ευγενέστατος και έμεινα ευχαριστημένη γιατί ξεβούλωσε το σιφώνι της κουζίνας σε 5 λεπτά και δεν πλήρωσα πολλά χρήματα.

Μαρία Καλογρανά - Περιστέρι

 

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα την apofraxeis.net.gr διότι δώσανε μόνιμη λύση στην κεντρική αποχέτευση του σπιτιού μου με τα μισά χρήματα από ότι είχα πληρώσει σε κάποιον άλλο πριν 2 χρόνια.

Θωμάς Δάβαλος - Γλυφάδα

24ωρες αποφρακτικές υπηρεσίες

αποφρακτικη oscar

Αποκατάσταση - επανασύσταση τμημάτων κατεστραμμένου αποχετευτικού δικτύου προς άμεση επαναλειτουργία ροής υδάτων. Νέα πλήρης αυτοματοποιημένη πρωτοποριακή μέθοδος, που δεν απαιτεί σκαψίματα ή ξηλώματα αίροντας όλα τα γνωστα αποφρακτικά προβλήματα. Συεργασίες και με υδραυλικούς, ψυκτικούς και όλα τα συναφή επαγγέλματα.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων και των απολυμάνσεων για περίπου τέσσερις δεκαετίες. Αποτελούμε μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές εταιρείες του χώρου, με πλούσιο πελατολόγιο στην Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα. Με επίκεντρό μας τον πελάτη, οργανώνουμε και υλοποιούμε με μεγάλη ακρίβεια και επιτυχία εργασίες που σχετίζονται με αντλήσεις υδάτων, απολυμάνσεις και αποφράξεις.


Κατανοώντας πλήρως τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει η Ελλάδα, αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σπιτιών, πολυκατοικιών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων και εργοστασίων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επενδύουμε διαρκώς στη βελτίωση του εξοπλισμού μας, στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και στη μελέτη νέων πρωτοποριακών μεθόδων καθαρισμού και πραγματοποιούμε υψηλού επιπέδου απολυμάνσεις.


Ψεκασμοί, απεντομώσεις και μυοκτονίες είναι μερικές από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες γενικών και ειδικών απολυμάνσεων που πραγματοποιούμε όλο το 24ωρο και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, ενώ, επίσης, συμβαδίζουν πλήρως με τις ισχύουσες υγειονομικές προδιαγραφές.


Με ένα απλό τηλεφώνημά σας θα βρεθούμε στο χώρο σας και θα δώσουμε άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.