Εκκενώσεις βόθρων Κυψέλη

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ ΑΜΕΣΑ 24/7

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό εκκενώσεις βόθρων Κυψέλη ανεξαρτήτως δυσκολίας, όλο το 24ωρο, Σαββατοκύριακα και αργίες με εγγυημένο αποτέλεσμα και 100% ικανοποίηση του πελάτη.  Αποφράξεις Κυψέλη απο την Αποφρακτική Ανδρώνης, Εκκένωση Βόθρου Κυψέλη με  άριστο ορατό αποτέλεσμα.

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ

Για παντός τύπου Εκκενώσεις Βόθρων στην Κυψέλη έχετε τον ιδανικό συνεργάτη όλο το χρόνο ακόμα και τις αργίες για να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στον βόθρο και τις αποχετεύσεις σας.  Αν είστε διαχειριστής πολυκατοικίας και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή είστε προϊστάμενος σε δημόσιο κτίριο, που έχει προβληματικό βόθρο επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να δώσετε λύση στο πρόβλημα σας μια και καλή. Η Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες που διαθέτει πορτοκαλί επαγγελματικές πινακίδες εγκεκριμένες απο το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Εκκενώσεις βόθρων

Εκκενώσεις βόθρων Κυψέλη 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Αθήνα και την Αττική με ένα τηλεφώνημα στο 210.77.77.770 σε πολύ προσιτές τιμές και με την εγγύηση του Ανδρώνης, με εμπειρία απο το 1973.

Καθαρισμός βόθρων

Η εταιρεία Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη προσφέρει αποτελεσματικό και εις βάθος καθαρισμό στεγανού ή απορροφητικού βόθρου σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες στην Κυψέλη ανά πάσα στιγμή.

Άδειασμα βόθρων

Η Αποφρακτική Ανδρώνης ειδικεύεται στο άδειασμα βόθρων με τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό εξοπλισμό που εγγυάται τον άριστο καθαρισμό, άδειασμα και ξεβούλωμα του βόθρου σας όλο το 24ωρο αθόρυβα και αποτελεσματικά.

Άντληση υδάτων

Άντληση υδάτων Κυψέλη απο υπόγεια, φρεάτια, υπονόμους, επαγγελματικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με άριστο αποτέλεσμα, 24 ώρες το 24ωρο απο τις ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ.

Μεταφορά Αστικών λυμάτων

Οι εκκενώσεις βόθρων Κυψέλη προσφέρουν ασφαλή Μεταφορά αστικών λυμάτων, βοθρολυμάτων και άλλων αποβλήτων, αποκλειστικά και μόνο σε εγκεκριμένους χώρους απόθεσης με ειδικά αποφρακτικά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Μεταφορά Βιομηχανικών λυμάτων

Μεταφορά όλων των βιομηχανικών λυμάτων απο την Περιοχή της Κυψέλης σε εγκεκριμένους και πιστοποιημένους χώρους με τα πιο ασφαλή οχήματα συλλογής και εναπόθεσης λυμάτων. Διαθέτουμε ειδικό αποφρακτικό όχημα EURO 6.

Συχνές Ερωτήσεις για Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη

To κόστος για την εκκένωση ενός βόθρου στην περιοχή της Κυψέλης κυμαίνεται απο 80 - 120 € 

Το κόστος για την εκκένωση ενός βόθρου εξαρτάται κυρίως απο την απόσταση, απο την δυσκολία, απο την ευκολία παρκαρίσματος του αποφρακτικού οχήματος και πόσο κοντα θα είναι απο την κατοικία ή τον χώρο, απο την συλλογή ή όχι του λίπους που υπάρχει στον βόθρο και απο την χρήση συνδυαστικών τεχνικών όπως την χρήση πιεστικού.

Η Αποφρακτική εταιρεία Ανδρώνης πραγματοποιεί εκκενώσεις βόθρων στο κέντρο της Αθήνας και όλη την Αττική όλο το 24ωρο και με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Όταν αναφερόμαστε στην εκκένωση βόθρου εννοούμε το άδειασμα του βόθρου απο τα λύματα με την βοήθεια του ειδικού αποφρακτικού μηχανήματος.

Ο καθαρισμός του βόθρου είναι η διαδικάσία στην οποία ο βόθρος καθαρίζεται πλήρως τόσο απο λύματα όσο και απο λίπος ή άλλα αντικείμενα. Στην περίπτωση αυτή το εξειδικευμένο συνεργείο μας εισέρχετε μέσα στον βόθρο με ειδικές στολές και μηχανήματα, ώστε να τον καθαρίσει πλήρως και μάλιστα με χρήση συνδυαστικών αποφρακτικών τεχνικών όπως την χρήση δυνατού πιεστικού υψηλής πίεσης.

Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων στην Αθήνα, την Αττική, τα νησιά των Κυκλάδων και όπου αλλού μας χρειάζεστε, πάντα σε λογικές τιμές και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως.

Ο καθαρισμός του βόθρου είναι η διαδικάσία στην οποία ο βόθρος καθαρίζεται πλήρως τόσο απο λύματα όσο και απο λίπος ή άλλα αντικείμενα. Στην περίπτωση αυτή το εξειδικευμένο συνεργείο μας εισέρχετε μέσα στον βόθρο με ειδικές στολές και μηχανήματα, ώστε να τον καθαρίσει πλήρως και μάλιστα με χρήση συνδυαστικών αποφρακτικών τεχνικών όπως την χρήση δυνατού πιεστικού υψηλής πίεσης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε τις ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΘΗΝΑ απο την Αποφρακτική Ανδρώνης.

 • Είμαστε η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ειδικό αποφρακτικό βυτίο EURO 6 που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη εργασία στον πιο σύντομο χρόνο.
 • Είμαστε απο τις πιο παλιές εταιρίες στον χώρο των εκκενώσεων βόθρων και αποφράξεων γενικά απο το 1973.
 • Σεβόμαστε απόλυτα τον χώρο σας και την τσέπη σας
 • Πραγματοποιούμε τις εργασίες μας με προσοχή, συνέπεια και επαγγελματισμό. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

ekkenoseis-apofraxeis-andronis-athina.png
ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΟΥ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗ

Από τον πιο δυσπρόσιτο απορροφητικό ή στεγανό βόθρο τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους έως και τον πιο εύκολα προσβάσιμο βόθρο, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις.
Είμαστε η μοναδική εταιρεία αποφράξεων στην Αττική που διαθέτει δυνατές αντλίες για ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ και οχήματα EURO 6 για υψηλή απόδοση, γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς θόρυβο και οποιαδήποτε περιβαλλοντική επιβάρυνση. Πάντα εργαζόμαστε με σεβασμό στον πελάτη, τον χώρο του αλλά και τους γείτονες.

Περιοχές για Εκκενώσεις Βόθρων

Εκκενώσεις βόθρων στο Κέντρο Αθήνας

ΑΘΟΡΥΒΗ & ΑΟΣΜΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΟΥ ΚΥΨΕΛΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Διαθέτουμε τις πιο δυνατές αντλίες αναρρόφησης αθόρυβης λειτουργίας για όλες τις ώρες ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε οικολογικές λύσεις για την απόσμηση του βόθρου σας και εξάλειψη της όποιας μυρωδιάς, προσέχοντας να μην υπάρχει διαρροή ακάθαρτων υδάτων και λυμάτων προς το περιβάλλον.

 

Καθαρίζουμε πλήρως απο τον βόθρο σας το ενοχλητικό πουρί και οργανικά ή ανόργανα λύματα με τα πιο ισχυρά μηχανήματα υδροβολής, που αφαιρούν πλήρως το πουρί και αφήνουν τον βόθρο σας σαν καινούργιο. Αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με τον βόθρο σας στην περιοχή της Κυψέλης η λύση είναι μια… Καλέστε άμεσα την ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ.

ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

POIOTIKES-EKKENOSEIS-SE-OLES-TIS-PERIOXES-ATTIKIS.png
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΥΨΕΛΗ

Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη

Με εμπειρία απο το 1973 αναλαμβάνουμε υπεύθυνα ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΥΨΕΛΗ, άδειασμα βόθρου, καθαρισμό βόθρου, άντληση ακάθαρτων υδάτων και παντός τύπου αποφράξεις σε όλη την περιοχή της Κυψέλης.

ΑΔΕΙΑΣΜΑ & ΠΛΥΣΙΜΟ ΒΟΘΡΟΥ ΚΥΨΕΛΗ

Δεν αποφράζουμε μόνο τον βόθρο σας απο όλα τα λύματα, πουρί, αντικείμενα ή ότι άλλο, αλλά επιπλέον προβαίνουμε σε πλύσιμο και βαθύ καθαρισμό του βόθρου απο μολυσματικές ουσίες, βακτηρίδια και άλλες πηγές μολύνσεων που βλάπτουν εσάς και το περιβάλλον σας. Ένας βόθρος καθαρός και απαλλαγμένος απο δυσοσμία, πουρί και λίπος δεν θα σας ξανά απασχολήσει. Οι Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Με χρήση πιστοποιημένων βιολογικών και χημικών ουσιών καθαρίζουμε εις βάθος τα τοιχώματα και τον πυθμένα του βόθρου σας στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά ο διαθέσιμος όγκος του βόθρου, να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση και να μειώνεται το κόστος συντήρησης του.

Γιατί επιλέξετε εμάς για Εκκενώσεις Βόθρων στην Κυψέλη

 • Άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.
 • Μηχανήματα και οχήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 • Συνέπεια λόγων και έργων.
 • Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση.
 • Ανταγωνιστικές τιμές, που συνοδεύονται από ορατά και μόνιμα αποτελέσματα.
 • Επαγγελματισμός & αξιοπιστία.
 • Σταθερός τιμοκατάλογος.
Ποιοτικές & Οικονομικές Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη

Χάρτης Google –  Εκκενώσεις βόθρων Κυψέλη

Τι είπαν για εμάς - Αληθινές κριτικές

5/5
Άψογοι, σκύψανε πάνω από το πρόβλημα σαν να ήταν δικό τους και έφυγαν όχι όταν η μέρα είχε τελειώσει αλλά μόνο αφού η δουλειά είχε ολοκληρωθεί! Η καλύτερη επιλογή για την εκκένωση του βόθρου και όχι μόνο,.
PANAGIOTIS SKAMPARDONIS
5/5
Χαίρεσαι όταν συνεργάζεσαι με τέτοιους επαγγελματίες. Παραμονή Χριστουγένων έφραξε η κεντρική αποχέτευση. Ανταποκρίθηκαν στο επείγον την κατάστασης σε 20 λεπτά. Πραγματικά δύσκολη πείπτωση. Έδειξαν επιμονή και φιλότιμο.
vasilis gavalas
5/5
Εξαιρετικός ο τεχνικός που ήρθε για την εκκένωση βόθρου, σε μια δύσκολη περίπτωση υπερέβαλε εαυτόν για να μας λύσει το πρόβλημα. Τον ευχαριστούμε πολύ.
Nikos Passas
Scroll to Top