apofraxeis-ekkenoseis-1.jpg

Σας απαλλάσσουμε οριστικά απο όλα τα προβλήματα αποφράξεων!

Σας απαλλάσσουμε οριστικά απο όλα τα προβλήματα αποφράξεων αποχετεύσεων και εκκενώσεων σε βόθρους σε πολύ προσιτές τιμές και με σταθερό τιμοκατάλογο χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα. Ξεκάθαρα και έντιμα.

Καλέστε μας για εκκενώσεις βόθρων στην Αθήνα αλλά και παντός τύπου αποφράξεις όλο το 24ωρο, σαββατοκύριακα και αργίες. 

Προσιτές τιμές για καθαρισμό και άδειασμα βόθρου με άριστο αποτέλεσμα.

Είμαστε η μόνη εταιρεία αποφράξεων στην Αθήνα που διαθέτει υπερσύγχρονο EURO 6 αποφρακτικό όχημα τελευταίας τεχνολογίας ιδανικό για εκκενώσεις βόθρων, που καθαρίζει και αδειάζει τον βόθρο σας και παντός είδους βοθρολύματα, γρήγορα, αθόρυβα και με άριστο αποτέλεσμα. 

Σύγχρονος Στόλος Αποφρακτικών οχημάτων

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο στόλο απο πιστοποιημένα οχήματα γερμανικής κατασκευής με τεχνολογία EURO 6 που αναλαμβάνουν αποφράξεις και εκκενώσεις βόθρων παντός τύπου με απόλυτη επιτυχία και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα είμαστε απο τις ελάχιστες εταιρείες στο χώρο που είμαστε εγκεκριμένοι απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και διαθέτουμε κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό, χαμηλές τιμές και υπερσύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό είμαστε μακράν η πιο αξιόπιστη και οικονομική επιλογή στην Αθήνα και όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Με εμπειρία 50 ετών στις αποφράξεις και εκκενώσεις βόθρων μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα που διαρκεί. Αγαπάμε την δουλειά μας και την κάνουμε σωστά και με ξεκάθαρες χρεώσεις.

Δίπλα σας όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα

Γιατί να μας επιλέξετε

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε την εταιρεία αποφράξεων ΑΝΔΡΩΝΗΣ. Μερικοί λόγοι είναι οι παρακάτω:

Αληθινές κριτικές πελατών μας στη Google.

5/5
Άριστοι επαγγελματίες που κάνουν τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα! Εξαιρετικά ευγενικοί, συνεπείς, ευέλικτοι, με άριστο εξοπλισμό και πάνω από όλα ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! Τους συντείνω ανεπιφύλακτα!!! Βαθμολογία:10 στα 10
Elissa Makridou
5/5
Άψογοι, σκύψανε πάνω από το πρόβλημα σαν να ήταν δικό τους και έφυγαν όχι όταν η μέρα είχε τελειώσει αλλά μόνο αφού η δουλειά είχε ολοκληρωθεί!
PANAGIOTIS SKAMPARDONIS
5/5
META AΠO MEΓAΛH TAΛAIΠΩPIA ME ΔIAΦOPA ΣYNEPΓEIA AΠOΦPAΞEΩΣ H ETAIPEIA TOY K ANΔPΩNH EINAI H MONH ΠOY KATAΦEPE NA BΓAΛH TO MΠETON AΠO TIΣ ΣΩΛHNEΣ MOY.TOY ΠPOTEINΩ ANEΠIΦYΛAKTA ΣAΣ EYXAPIΣTΩ
Ntina Skreka
5/5
Μετά από πολύ κόπο και χρήμα που πλήρωσα σε κάτι άλλους άσχετους για την αποχέτευση, πιστεύω ότι είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων του κ.Ανδρώνη ,μεγάλη εμπειρία και ειλικρίνεια μέχρι να λύσει το πρόβλημα αποχέτευσης μου με την κάμερα που διαθέτει εντόπισε τις ρίζες και της καθάρισε αποτελεσματικά τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε εμένα ήρθε ο θοδωρης ευχαριστώ
ΤΣΟΥΝΗΣ Χ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΑ Κ.
5/5
Είμαι θυρωρός στο κέντρο της Αθήνας και κάθε 2 μήνες βουλωνανε συνέχεια οι αποχετεύσεις οι οποίες ειναι πάρα πολύ παλιές και στραβες. Πραγματικά από τότε που ήρθατε πριν 6 μήνες δεν ξαναβουλωσαμε καθόλου. Σας συνηστω ανεπιφυλακτα και χαίρομαι που ξεκινήσαμε αυτή την συνεργασία. Να τονίσω ότι ο κύριος Μάριος που έρχεται είναι πολύ ευγενικός και εξυπηρετικος
Γιωργος Νατσης
5/5
Ήρθαν αμέσως, ξεβουλώσανε και καθαρίσανε τα φρεάτια που είναι περιμετρικά την πολυκατοικίας με χρονια προβλήματα. Τα φρεάτια και οι σωλήνες ήταν γεμάτα λίπη, μωρομάντηλα και κομμάτια από τσιμέντο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κύριο Θοδωρή και τον Κύριο Μάριο για την άψογη εργασία που κάνανε. Αν μπορούσα θα έβαζα παραπάνω από 5 αστέρια. Στην φωτογραφία φαίνεται μόνο ένα μικρό μέρος της δουλείας που κάνανε. Σας Ευχαριστώ παρα πολύ!!
Alessandro Bellial
Scroll to Top